Vpis novih članov

posted in: Uncategorized | 0

Poletne počitnice so se zaključile in spet je čas za šolo in vrtec. Poleg dopoldanskih obveznosti pa je nujno, da popoldan možgančke malce spočijemo, se sprostimo in zabavamo v dobri družbi.

Vabimo vse otroke od 3. leta dalje, da se nam pridružijo na telovadbi in tečajih smučanja. Skupaj se bomo zabavali, najbolj zagreti pa se lahko vključijo tudi v tekmovalne skupine.

 

Suhih treningi:

S suhimi treningi začnemo v ponedeljek, 2.9.2019, v Tivoliju. Dobili se bomo pri mini golfu, kjer se bomo igrali tekalne igre, igre z žogo, skrivalnice, premagovali ovire v naravi, oponašali gibanja različnih živali, in še in še. Poleg treningov v Tivoliju se bomo vsak četrtek dobili na Taboru, kjer se bomo učili rolati, igrali bomo hokej in premagovali najrazličnejše poligone.

Termini suhih treningov v septembru so:

  • Ponedeljek: 17:30 – 19:00 (Park Tivoli)
  • Sreda: 17:30 – 19:00 (Park Tivoli)
  • Četrtek: 17:30 – 19.00 (Tabor, rolanje)

Otroci s seboj potrebujejo športno opremo in pijačo. V četrtek pa seveda tudi rolarje, ščitnike, čelado in dobro voljo!

V oktobru se iz Tivolija preselimo v telovadnice OŠ Toneta Čufarja in OŠ Vodmat. Tam kondicijo nabiramo z različnimi tekalnimi igrami, poligoni, se zabavamo na trampolinu, osvajamo osnove gimnastike, igramo nogomet, košarko, skačemo s kolebnico,… Termini telovadnic bodo znani v sredini septembra.

 

Smučarski treningi:

S smučanjem začnemo decembra oziroma takoj, ko zapade prvi sneg. Smučati hodimo vsak vikend na avstrijsko – koroško. Imamo enodnevne prevozne tečaje, torej otroke pobiramo v Ljubljani, cel dan smučamo, nato pa jih pripeljemo domov. Lahko pa se nam pridružite tudi starši. Tečaje organiziramo za vse otroke od 3. – 18. leta, za vse, ki so prvič na smučeh in tiste, ki smučanje že obvladajo. Poleg enodnevnih prevoznih tečajev v času novoletnih in zimskih počitnic organiziramo tudi večdnevna zimovanja.

 

 

Vpisi:

Vpisi potekajo preko klubskega e-maila: sk.olimpija@siol.net

Za vse dodatne informacije pa smo vam na voljo na e-mailu ali na telefonu:

Matic – 040 593 095 in Mariša – 031 649 182.