Vabilo na zimovanje Weinebene 26.12. – 30.12.2019

posted in: Uncategorized | 0

Pozdravljeni, dragi člani SK Olimpija!

Vabimo vas na zimovanje v Weinebenu, ki bo potekalo v času šolskih prednovoletnih počitnic, od 26.12.2019 do 30.12.2019. Bivali bomo v hiši – Weinebene Haus, ki je na smučišču. Na zimovanje so vabljeni vsi otroci od 3. do 18. leta starosti. Za vse otroke bo glede na njihovo znanje in starost tudi poskrbljeno, da bodo vključeni v primerne skupine. Na voljo bodo skupine tako za začetnike, nadaljevalce kot za že odlične smučarje, za starejše tudi intenzivno izpopolnjevanje tehnike v primeru, da bi v bližnji prihodnosti želeli na učiteljski izpit alpskega smučanja.

Možnost bivanja v Weinebene Haus je omejena in je ni možno vzeti po dnevih (npr. da bi si otrok želel z nami spati samo 2 dni, ostale dni s starši).

Prednost pri zasedanju mest v Weinebene Haus bodo imeli tisti, ki se bodo prej prijavili in ob tem nakazali akontacijo, o kateri podrobneje piše spodaj.

 

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo kadarkoli na klubski mail ali na telefonsko številko 040 593 095 – Matic Kuhar. Podrobnejše informacije (mesto odhoda, mesto zbora, seznam oblačil, potrebščin, opreme itd., ki jo morajo prijavljeni otroci imeti s seboj) dobite cca. teden dni pred zimovanjem.

Prijavite se na sk.olimpija@siol.net (navedete otrokove osebne podatke – ime, priimek, točen datum rojstva, za nove pa približno smučarsko znanje in vašo telefonsko številko).

Ob prijavi je potrebno izvesti akontacijo 100,00 € na klubski TRR, ki ga prilagam spodaj. S tem bo vaša prijava uspešna. S prijavo potrdite tudi, da ste o cenah bili obveščeni in se z njimi strinjate, ter boste svoje dolžnosti do kluba poravnali.

TRR: NLB SI56 0201 8001 1023 333

 

 

Veselim se že skupnega druženja in vas lepo pozdravljam!

Matic – SK Olimpija