Vabilo na zimovanje v Kranjski Gori

posted in: Uncategorized | 0

Pozdravljeni, dragi člani SK Olimpija!

Vabimo vas na tradicionalno zimovanje v Kranjski Gori, ki bo potekalo v času šolskih prednovoletnih počitnic, od 26.12.2018 do 30.12.2018. Bivali bomo v CŠOD – Center šolskih in obšolskih interesnih dejavnosti Kranjska Gora. Predvideva se, da bodo najmlajši smučali v Kranjski Gori, starejši pa bodo smučali ali v Kranjski Gori ali pa se bodo s kombiji vozili na Koroško – odvisno od vremena in snežnih razmer. Na zimovanje so vabljeni vsi otroci od 3. do 18. leta starosti. Za vse otroke bo glede na njihovo znanje in starost tudi poskrbljeno, da bodo vključeni v primerne skupine. Na voljo bodo skupine tako za začetnike, nadaljevalce kot za že odlične smučarje, za starejše tudi intenzivno izpopolnjevanje tehnike v primeru, da bi v bližnji prihodnosti želeli na učiteljski izpit alpskega smučanja.

 

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj informacij o zimovanju:

Okvirne cene:

  1. Za otroke, ki spijo z nami v času zimovanja:

– 330,00 € za otroke, ki niso na pogodbi in niso plačali trenerskega prispevka 80,00 €

– 280,00 € za otroke, ki niso na pogodbi in so plačali trenerski prispevek 80,00 €

– 160,00 € za otroke, ki so na pogodbi

 

  1. Za otroke, ki ne spijo z nami v času zimovanja:

– 125,00 € za otroke začetnike – snežni vrtec, ki bo trajal 3 ure na dan cca. od 9.00 do kosila

– 200,00 € za otroke, ki niso na pogodbi in niso plačali trenerskega prispevka 80,00 €

– 150,00 € za otroke, ki niso na pogodbi in so plačali trenerski prispevek 80,00 €

– 30,00 € za otroke, ki so na pogodbi

*trenerski prispevek – 80,00 € za trenerjevo karto, ki se še vedno lahko plača in pomeni popust tudi pri dnevnih smučarskih tečajih, pokrije pa se vam, če otrok smuča z nami vsaj 9-krat. Trenerski prispevek je možno plačati do konca leta 2018.

 

Možnost bivanja v CŠOD je omejena in je ni možno vzeti po dnevih (npr. da bi si otrok želel z nami spati samo 2 dni, ostale dni s starši). Če pa bi kakšen otrok res želel bivati manj kot 4 nočitve, je treba vseeno plačati polno ceno 130,00€.

Prednost pri zasedanju mest v CŠOD bodo imeli tisti, ki se bodo prej prijavili in ob tem nakazali akontacijo, o kateri podrobneje piše spodaj.

Seveda, pa je možno, da z nami smučate tudi manj kot 5 dni, za cene pa se obrnite pisarno.

Cena vključuje najem kombijev, bencin, trenersko dnevnico, trenersko spanje, dnevne aktivnosti (najem drsalk, sank, ognjemet, diplome,…) in za tiste, ki spijo z nami, tudi spanje v CŠOD Kranjska Gora.

Cena NE vključuje otroške smučarske karte. O cenah karte vas še obvestimo, lahko pa povem, da je 5-dnevna smučarsk karta za otroka cca. 70€.

 

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo kadarkoli na klubski e-mail ali na telefonsko številko 031 392 267 – Zala Pirnat.

Prijavite se na sk.olimpija@siol.net (navedete otrokove osebne podatke – točen datum rojstva, za nove pa približno smučarsko znanje in vašo telefonsko številko).

Ob prijavi je potrebno izvesti akontacijo 100,00 € na klubski TRR. S tem bo vaša prijava uspešna. S prijavo potrdite tudi, da ste o cenah bili obveščeni in se z njimi strinjate, ter boste svoje dolžnosti do kluba poravnali.

Klubski TRR odprt pri NLB: SI56 0201 8001 1023 333

Če si želite pogledati kako smo se imeli prejšnjo leto v Kranjski Gori, kliknite tukaj.

 

Veselimo se že skupnega druženja in vas lepo pozdravljamo!