Vabilo na zimovanje na Turracher Höhe

posted in: Uncategorized | 0

Dragi člani!

Veliko se vas že zanima za prihajajoče zimovanje zato vas, kot vsako leto, uradno vabimo na tradicionalno zimovanje na Turracher Höhe, ki bo potekalo od 23.2.2019 do 2.3.2019. Poleg stalnega smučarskega programa pa bomo samo za vas pripravili tudi atraktivne popoldanske aktivnosti od drsanja, do teka na smučeh, iskanja zaklada, sankanja in ostalih zabavnih aktivnosti. Kot vedno konec tedna sledi veleslalomska tekma, da se skupine pomerijo, kdo je najhitrejši in pa Zmajčkova tekma formacij, da se skupine pomerijo, kdo je najbolj usklajen.

 

Okvirne cene zimovanja so:

– 100,00 € za otroke, ki so na pogodbi in so plačali prispevek za trenersko karto (80,00 €);
– 250,00 € za otroke, ki niso na pogodbi in so plačali prispevek za trenersko karto (80,00 €);
– 330,00 € za otroke, ki niso na pogodbi in niso plačali prispevka za trenersko karto (80,00 €);

Cena vključuje trenersko dnevnico, najem vozila, gorivo, trenerjevo spanje, kosilo, nagrade, pokale, …

ne vključuje bivanja niti smučarske vozovnice za otroka.

Seveda, pa je možno, da z nami smučate tudi manj kot 8 dni, za cene pa se obrnite pisarno.

 

Če prijavite 3 ali več otrok iste družine, je cena tečaja smučanja od 3. otroka dalje za vsakega 20% popusta na celotno ceno.

Poleg stalnih programov bo, kot že omenjeno, po želji potekalo  učenje v skupini snežni vrtec za malčke začetnike (3 leta in starejši).

Cena otroškega vrtca je 240,00 € za cel teden (smučanje do kosila). Za tiste s plačanim trenerskim prispevkom, je cena vrtca za cel teden 160,00 €. Cene vrtca so enakovredne po dnevih.

Trenerski prispevek 80,00 € je še možno plačati do konca leta 2018.

 

Ob prijavi je potrebno poravnati akontacijo 100,00 € na klubski TRR s pripisom: Zimovanje Turracher Höhe 2019 in pa prijava na klubski e-mail sk.olimpija@siol.net. S tem bo vaša prijava uspešna.

 

Bivanje

Smučarski klub Olimpija tudi letos biva v penzionu Gasthof Badwirt, kjer imamo polpenzion z zajtrkom in kosilom, kosimo pa na smučišču. Posledično pozivamo vse tiste, ki bi želeli bivati z nami (vključno s starši), da se prijavijo čim hitreje, saj se ponavadi mesta zelo hitro polnijo. Zapolnjevala se bodo glede na to, kdo bo prej rezerviral in plačal akontacijo, prednost pa imajo otroci, ki bivajo z nami, brez staršev. Veljavnost prijave je v tem primeru prav tako veljavna šele po prijavi na klubski e-mail in po nakazani akontacije 100 € / osebo.

Cene bivanja so:

– otrok starosti 2 – 6 let 270 € za cel teden
– trok starosti 6 – 12 let 315 € za cel teden
– starejši od 12 let in odrasli 390 € za cel teden

 

 

Tako samo za učenje smučanja kot tudi za bivanje se prijavite najkasneje do 1.12.2018. Prosimo upoštevajte, da je prijava uspešna in potrjena, ko pošljete prijavo na klubski e-mail in nakažete 100 € akontacije na osebo. Tisti, ki boste tudi bivali, prosimo, to posebej poudarite.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na klubskem e-mailu  ali na telefonski številki 031 649 182 – Zala. Vse potrebne informacije, kot so mesto zbora, čas smučanja, popoldanske aktivnosti po datumih, … pa boste izvedeli nekaj dni pred zimovanjem.

 

Podatki kluba za plačilo akontacije:

Smučarski klub Olimpija
Tabor 14
1000 Ljubljana
TRR odprti pri NLB: SI56 0201 8001 1023 333
NAMEN: Zimovanje Turracher Hohe

 

 

Če si želite pogledati kako smo se imeli prejšnjo leto na Turracher Höhe, kliknite tukaj.

 

Veselim se že skupnega druženja!

SK Olimpija