Vabilo na zimovanje Katschberg 15.2 – 22.2.2020

posted in: Uncategorized | 0

Dragi člani!

Veliko se vas že zanima za prihajajoče zimovanje zato vas, kot vsako leto, uradno vabimo na zimovanje na Katschbergu, ki bo potekalo od 15.2. do 22.2.2020. Poleg stalnega smučarskega programa pa bomo za vas pripravili tudi atraktivne popoldanske aktivnosti od sankanja, do teka na smučeh, iskanja zaklada, iger na snegu in ostalih zabavnih aktivnosti. Kot vedno, konec tedna sledi veleslalomska tekma, da se skupine pomerijo, kdo je najhitrejši in pa Zmajčkova tekma formacij, da se skupine pomerijo, kdo je najbolj usklajen. Na obe tekmi so vabljeni tako otroci kot njihovi starši.

 

Poleg stalnih programov bo, kot že omenjeno,  po želji potekalo  učenje v skupini snežni vrtec za malčke začetnike (3 leta in starejši).

 

BIVANJE

Smučarski klub Olimpija letos biva v Das AlpenHaus Katschberg, kjer bodo naši trenerji poskrbeli za zajtrk in večerjo, kosili pa bomo na smučišču. Posledično pozivam vse tiste, ki bi želeli bivati z nami, da se prijavijo čim hitreje, saj se ponavadi mesta zelo hitro polnijo. Zapolnjevala se bodo glede na to, kdo bo prej rezerviral in plačal akontacijo, prednost pa imajo otroci, ki bivajo z nami, brez staršev.

 

Tako samo za učenje smučanja kot tudi za bivanje se prijavite najkasneje do 10.1.2020. Prosimo upoštevajte, da je prijava uspešna in potrjena, ko pošljete prijavo na klubski mail sk.olimpija@siol.net in nakažete 100 € akontacije na osebo. Tisti, ki boste tudi bivali, prosimo, to posebej poudarite.

 

Za dodatna vprašanja smo na voljo na klubskem e-mailu ali na telefonski številki 031 649 182. Vse potrebne informacije, kot so mesto zbora, čas smučanja, popoldanske aktivnosti po datumih,… pa boste izvedeli nekaj dni pred zimovanjem.

 

Veselimo se že skupnega druženja!


Lep pozdrav,
SK OLIMPIJA