Vabilo na klubski piknik

posted in: Uncategorized | 0

Dragi člani SK Olimpija!

 

Odločili smo se, da vam letos omogočimo piknik, na katerem bodo potekale za vas in vaše otroke najrazličnejše aktivnosti, kjer nikomur ne bo dolgčas in bo druženje res prijetno.

Da vse to res lahko izpeljemo, smo se odločili, da bomo imeli piknik v Gostilni pri Peclju, kjer bodo po urniku za vse na voljo najrazličnejše aktivnosti. Spodaj prilagamo urnik. S piknikom bomo začeli 14.6.2015 ob 11.30 uri. (Zbor je ob 11.30, s skupščino pa pričnemo ob 12.00).

Točen naslov: Gostilna pri Peclju, Cesta v Kresnice 19, 1000 Ljubljana (zemljevid spodaj)

 

AKTIVNOSTI:

  • turnir odbojke na mivki ob 15.00. (V vsaki ekipi so 3 igralci, vsebovati pa mora vsaj eno žensko oz. otroka nad 10 let. Prijave ekip pobira Bor na licu mesta ob 13.45)
  • nogometne tekme
  • orientacijski tek in lov na zaklad za najmlajše ob 14.00.
  • ping-pong turnir
  • na voljo imamo tudi teniška igrišča, zato tisti, ki bi želeli igrati, prinesite loparje

 

Zmagovalci vsake aktivnosti dobijo nagrado. Vsi otroci ob koncu leta dobijo tudi nagrado, podelitev bo potekala ob 17.00.

 

Na pikniku boste lahko naročili tudi pulover SK Olimpija.

 

Cena piknika je 10,00 € na osebo in vključuje hrano, ne vključuje pa pijače. Za hrano bo poskrbela gostilna, peklo pa se bo meso na žaru.

 

Prosim, da nam najkasneje do 9. junija sporočite število udeležencev vaše družine (npr. 2 odrasla 3 otroci) na sk.olimpija@siol.net ali pa sporočite trenerju svoje skupine.

 

Veselimo se že skupnega druženja.

 

Lep pozdrav,

SK Olimpija