Vabilo na klubski piknik

posted in: Uncategorized | 0

Pozdravljeni člani SK Olimpija!

Leto se je obrnilo okoli in 3.6.2018 bomo praznovali konec še ene uspešne sezone. Tradicionalno bo organiziran piknik na sedaj že znani lokaciji – Gostilna pri Peclju, Cesta v Kresnice 19, 1000 Ljubljana.

Zbirati se začnemo ob 11.00 uri. Ob 12.00 bo pričetek skupščine, kjer člane prosimo za čim večjo udeležbo, saj mora biti za sklepčnost prisotnih 1/3 vseh članov kluba.
Okoli 13.00 ure bo tudi hrana – meso na žaru, solate, zelenjava.

Za otroke in odrasle bodo potekale najrazličnejše igre z žogo (organiziran nogomet, odbojka na mivki), lov na zaklad za najmlajše, štafeta za starše in otroke, tenis, namizni tenis in druge animacije.

Cena piknika je 10,00 €/osebo in vključuje vso hrano, ne vključuje pa pijače, ki jo lahko tam kupite posebej. Denar se po pobiral na licu mesta, pri enem izmed učiteljev (sporočimo naknadno, pri katerem). Vljudno vas prosimo, da, v kolikor imate možnost, spečete oz. prinesete tudi kaj sladkega za na mizo.

Prosimo, da nam najkasneje do 31.5.2018 sporočite število udeležencev, ki bodo prišli, saj moramo že vnaprej naročiti hrano. Število sporočite na sk.olimpija@siol.net
(npr.: Družina X, 4 člani)

Ob koncu leta smo tudi za vse otroke pripravili presenečenje.

Veselimo se že skupnega druženja in vas lepo pozdravljamo,

SK Olimpija