Vabilo na klubski piknik

posted in: Uncategorized | 0
Pozdravljeni, člani SK Olimpija!Leto je zopet naokoli in prihajajo poletni meseci. Da se še zadnjič v sezoni v večjem številu skupaj podružimo, vas vabimo na klubski piknik SK Olimpija. Dobimo se  v nedeljo, 4.6.2017 na zdaj že znani lokaciji – Gostilna pri Peclju, Cesta v Kresnice 19, 1000 Ljubljana.

Zbirati se začnemo ob 11.00 uri. Ob 11.30 bo pričetek skupščine, kjer člane prosimo za čim večjo udeležbo, saj letos potekajo tudi volitve za vodstvo kluba.

Nekje okoli 13.00 ure bo tudi hrana – meso na žaru, solate, zelenjava.

Za otroke in odrasle bodo potekale najrazličnejše igre z žogo (organiziran nogomet, odbojka na mivki), lov na zaklad za najmlajše, tenis, namizni tenis in druge animacije.

Cena piknika je 10,00 €/osebo in vključuje vso hrano, ne vključuje pa pijače, ki jo lahko kupite posebej. Denar se po pobiral na licu mesta, pri enem izmed učiteljev (sporočimo naknadno, pri katerem).

Prosimo, da nam najkasneje do 31.5.2017 sporočite število udeležencev, ki bodo prišli, saj moramo že vnaprej naročiti hrano. Število sporočite na sk.olimpija@siol.net
(npr.: Družina X, 4 člani)

Na pikniku bodo potekale tudi volitve za novo 4-letno obdobje in sicer se bo volilo predsednika, podpredsednika ter člane izvršnega odbora SK Olimpija. Vsi, ki ste zainteresirani za katerokoli izmed funkcij, vas prosimo, da nas o želeni funkciji obvestite do 3.6.2017. Kot rečeno – s skupščino pričnemo 4.6.2017 ob 11.30 in tudi če niste zainteresirani za nobeno funkcijo, vas pozivamo k čim večji udeležbi, da bomo lahko potrdili nove člane vodstva.
Ob koncu leta smo tudi za vse otroke pripravili presenečenje.Veselimo se že skupnega druženja in vas lepo pozdravljamo,

Smučarski klub Olimpija