Modra kartica za smučarsko sezono 2020/21

posted in: Uncategorized | 0

Spoštovani člani!

Konec junija vam poteče modra kartica, veljavna za sezono 2019/20. Za vse tiste, ki bi radi modro kartico podaljšali že pred poletjem, prosim, da to naredijo najkasneje do konca junija, kasneje bo klubska pisarna namreč na dopustu. Prav tako je nujno, da to naredijo vsi tekmovalci.

 

KAJ JE MODRA KARTICA?
Modra kartica je oblika zavarovanja, ki je v vrednosti glede na vrsto modre kartice. Hkrati pomeni tudi članstvo v Smučarski zvezi Slovenije.
https://www.modrakartica.com/Predstavitev-in-vrste-kartic

 
KAKO PODALJŠATI MODRO KARTICO?
V linku, ki ga pošiljam, so vrste modrih kartic. Vsi člani, ki ste imeli modro kartico že v prejšnji sezoni, samo izberite, katero bi imeli, pošljite na klubski e-mail obvestilo, katero kartico ste izbrali in pa na klubski TRR nakažite znesek glede na izbrano modro kartico. Za vse tekmovalce, ki nastopajo v FIS program je nujen tudi nakup FIS kode.

 

KAKO SI PRVIČ NAREDITI MODRO KARTICO?
Za nove člane oz. člane, ki bodo kartico imeli prvič, si prav tako poglejte vrste kartice, izberite kartico, napišete e-mail, katero kartico bi imeli ter osebne podatke: ime, priimek, datum rojstva, EMŠO, kraj rojstva, naslov, št. kartice zdravstvenega zavarovanja (9 znakov) ter nakažite znesek za izbrano kartico na klubski TRR.

 

VRSTA MODRE KARTICE?
Glede na dogodek iz pretekle sezone vam predlagam, da naročite vsaj Modro kartico Paket 55, kjer so kriti stroški prevoza do 3.500€. Lahko pa se odločite tudi za varianto, kjer izberete Paket Mala, za članstvo v SZS, ki je obvezno in si zavarovanje za tujino poiščete pri kakšni drugi zavarovalni agenciji.

 

Kartica bo vsem poslana na domač naslov v roku 1 tedna.

 

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo.

SK Olimpija