Klubski piknik, 21.6.2020

posted in: Uncategorized | 0
Pozdravljeni člani SK Olimpija!

Leto se je obrnilo okoli in 21.6.2020 bomo praznovali konec še ene odlične, a prehitro končane sezone in že počasi vkorakali v novo. Tradicionalno bo organiziran piknik, le da bo letos potekal na novi lokaciji – Piknik Park Podpeč, Podpeč 39, 1352 Preserje – https://www.pikniki.net/ .

Zbirati se začnemo ob 11:00 uri. Ob 12:00 bo pričetek skupščine, kjer člane prosimo za čim večjo udeležbo, saj moramo biti sklepčni.
Okoli 13:00 ure pa bo tudi hrana.

Za otroke in odrasle bodo potekale najrazličnejše igre z žogo (organiziran nogomet, odbojka na mivki), lov na zaklad za najmlajše, štafeta za starše in otroke, tenis, namizni tenis in druge animacije. Glede na to, da bo možno tudi supanje in vožnja s kanuji po Ljubljanici, imajo lahko otroci s seboj tudi kopalke.

Prosimo, da nam najkasneje do 15.6.2020 sporočite število udeležencev, ki bodo prišli, saj moramo že vnaprej naročiti hrano. Število sporočite na sk.olimpija@siol.net
(npr.: Družina X, 4 člani).

*opomba: v kolikor se prijavite, a se piknika ne udeležite in tega pravočasno ne sporočite, se vam bo to računalo po ceniku zgoraj. Hrano moramo namreč naročiti v naprej. Hvala za razumevanje!
Ob koncu leta smo tudi za vse otroke pripravili presenečenje – nagrade za prav vse skupine.

Veselimo se že skupnega druženja in vas lepo pozdravljamo,
SK Olimpija