Informacije pred poletjem

posted in: Uncategorized | 0

1.

Poletje se je sicer šele dobro začelo, vendar pa vas vse obveščamo, da bomo tudi v sezoni 2016/17 izpeljali zimovanje v Turracherju. Datum zimovanja bo od 25.2.2017 do 4.3.2017. Seveda, boste v času jeseni 2016 dobili vabilo z vsemi informacijami, lahko pa vam povemo, da imamo za tiste otroke, ki bi želeli spati z nami, brez spremstva staršev, že rezerviran isti hotel kot lansko leto in jih starši lahko tudi prijavite. Vse podrobnejše informacije bodo, kot rečeno, znane naknadno, to sporočilo je namenjeno predvsem tistim, ki bi si že sedaj želeli vedeti, da boste lahko opravili lastne rezervacije glede nastanitve.

 

2.
S 30.6.2016 vam poteče tudi Modra kartica. Modra kartica (vsaj mala – 25,00 €) je v sezoni 2016/17 obvezna za vse člane SK Olimpija. Prav tako jo morajo vsi tekmovalci naročiti pred začetkom septembra 2016, sicer jim SZS ne bo hotela podpisati za status športnika. Prosim, da to uredite čim prej.
Kako podaljšate oz. naročite novo modro kartico, če je še niste imeli?
Prilagamo povezavo (spodaj), kjer so opisane različne modre kartice, glede na vrednost zavarovanja, ki ga plačate. Tisti, ki ste kartico že imeli, nam sporočite, katero velikost naročate. Hkrati je potrebno na klubski TRR nakazati znesek kartice, ki ste jo izbrali. Ko bomo prejeli vaše sporočilo in potrdilo o plačilu, bomo kartico naročili in v roku 7 dni bo poslana na vaš domač naslov. Tisti, ki kartice še niste imeli, storite popolnoma enako, hkrati pa nam ob naročanju napišite naslednje podatke: otrokovo ime, priimek, datum rojstva, emšo, naslov, kraj rojstva, številko zdravstvenega zavarovanja.

 

3.
Od 12.7. do 17.8.2017 bo klubska pisarna na dopustu. To pomeni, da v tistem času uradnih ur ne bo. Seveda lahko v nujnih primerih kontaktirate Zalo na telefonsko številko 031 392 267. Lepo prosimo, da v tem času ne urejate svojih modrih kartic, pač pa to naredite pred 12.7. ali po 17.8.2017! V primeru, da se boste odločili kartico podaljševati v tem obdobju, kartice morda ne boste takoj dobili.

 

Želimo vam čudovito in športno poletje ter vas lepo pozdravljamo!
SK Olimpija