Vpisujemo nove člane!

posted in: Uncategorized | 0

Poletne počitnice so se zaključile in spet je čas za šolo in vrtec. Poleg dopoldanskih obveznosti pa je nujno, da popoldan možgančke malce spočijemo, se sprostimo in zabavamo v dobri družbi.

Vabimo vse otroke od 3. leta dalje, da se nam pridružijo na telovadbi in tečajih smučanja. Skupaj se bomo zabavali, najbolj zagreti pa se lahko vključijo tudi v tekmovalne skupine.

 

Suhih treningi:

S suhimi treningi začnemo v ponedeljek, 5.9.2016, v Tivoliju. Dobili se bomo pri mini golfu, nato pa se bomo igrali tekalne igre, igre z žogo, skrivalnice, premagovali ovire v naravi, oponašali gibanja različnih živali, in še in še. Poleg treningov v Tivoliju se bomo vsak četrtek dobili na Taboru, kjer se bomo učili rolati, igrali bomo hokej in premagovali najrazličnejše poligone.

Termin suhih treningov v septembru so:

  • Ponedeljek: 17.30 – 19:00 (Park Tivoli – pri bivšem Hot Horsu)
  • Sreda: 17.30 – 19:00 (Park Tivoli – pri bivšem Hot Horsu)
  • Četrtek: 17.30 – 19.00 (Tabor, rolanje)

Otroci s seboj potrebujejo športno opremo in pijačo. V četrtek pa seveda tudi rolarje, ščitnike, čelado in dobro voljo!

V oktobru se iz Tivolija preselimo v telovadnice OŠ Toneta Čufarja in OŠ Ledina. Tam kondicijo nabiramo z različnimi tekalnimi igrami, poligoni, se zabavamo na trampolinu, igramo nogomet, košarko, skačemo s kolebnico,… Termini telovadnic bodo znani v sredini septembra.

 

Smučarski treningi:

S smučanjem začnemo decembra oziroma takoj, ko zapade prvi sneg. Smučati hodimo vsak vikend na avstrijsko – koroško. Imamo enodnevne prevozne tečaje, torej otroke pobiramo v Ljubljani, cel dan smučamo, nato pa jih pripeljemo domov. Lahko pa se nam pridružite tudi starši. Tečaje organiziramo za vse otroke od 3 – 18 leta, za vse , ki so prvič na smučeh in tiste, ki smučanje že obvladajo. Poleg enodnevnih prevoznih tečajev v času novoletnih in zimskih počitnic organiziramo tudi večdnevna zimovanja.

 

Vpisi:

Vpisi potekajo v času uradnih ur, ob torkih in sredah 18:00 – 20:00, v klubski pisarni na Taboru 14.

Za vse dodatne informacije pa smo vam na voljo na e-mail naslovu: sk.olimpija@siol.net ali na telefonu:                 Zala – 031/139-267 in Mariša – 031/649-182.

 

 

Lep pozdrav,

SK Olimpija